Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 80
Menu
Tablet menu

Δελτίο Τύπου FIX

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

Από τις 3 Απριλίου στο «FIX», στη Θεσσαλονίκη

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα δίνουν ραντεβού με το κοινό της Βόρειας Ελλάδας στο «FIX», στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη, 3 Απριλίου έως την Κυριακή των Βαΐων 20 Απριλίου.

Τόσο η Ελευθερία Αρβανιτάκη όσο και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχουν αρκετά χρόνια να εμφανισθούν σε μουσική σκηνή της συμπρωτεύουσας.

Στο «FIX» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα που εγκαινίασε τη λειτουργία ενός νέου μουσικού χώρου της Αθήνας, του «VOX». Ένα πρόγραμμα που υπογραμμίζει το ιδιαίτερο προφίλ του κάθε καλλιτέχνη, μιας και περιλαμβάνει επιτυχίες της προσωπικής δισκογραφίας του καθενός και παράλληλα εκπλήσσει ευχάριστα για το γεγονός ότι τους φέρνει μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν κομμάτια που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι θα επέλεγαν να εντάξουν στο ρεπερτόριο τους...Τραγούδια που σημάδεψαν τα ελληνικά 70'ς,τραγούδια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, λαϊκές επιτυχίες ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πουν μαζί τραγούδια σταθμούς στην πορεία του ενός ή του άλλου.

Tην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πλαισιώνει ο νέος τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος ξεχώρισε πέρυσι στην εκπομπή του MEGA «Να η ευκαιρία». Η ενορχήστρωση και η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Γιώργο Ζαχαρίου -που παίζει και πλήκτρα- ενώ οι συμμετέχοντες μουσικοί είναι οι Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Γιάννης Aννινος (μπάσο), Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), Σπύρος Γκούμας (μπουζούκι), Σπύρος Δημητρόπουλος (κιθάρα), Μιχάλης Καπηλίδης (ντραμς), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Νίκος Νταρίλας (κρουστά), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Νίκος Σακελαράκης (τρομπέτα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο). Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εμφανίζεται η τραγουδίστρια Ελισάβετ Καρατζόλη και το συγκρότημα «Εταιρία».

Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια του φωτισμού είναι του Phil Hills ενώ τον ήχο φροντίζουν ο Μανώλης Ολλανδέζος και ο Αργύρης Λιανός. Το σκηνικό φέρει την υπογραφή του Μανόλη Παντελιδάκη.

Διεύθυνση Παραγωγής : ON STAGE ΑΕ
«FIX» : 26ης Οκτωβρίου 47, τηλ. 2310-555103

back to top

Ημερολόγιο

Login or Register